domingo, 16 de junio de 2019

Presentación y firmas del libro "Robots de cine. De María a Alita" en Espai Betúlia

Póster del festival con una ilustración de Toni Benages.

En el marco de la 13ª edición del Festival Cryptshow 2019 dedicado al terror, fantasia y ciencia ficción, se organiza un evento literario con la presentación de varios títulos, incluido "Robots de cine. De María a Alita" con la presencia del autor, el profesor Jordi Ojeda. Os dejamos a continuación los datos completos:
Jornada literaria con 
Rubén Pellejero, Diego López, Jordi Ojeda, 
Lluís Rueda, Albert Franquesa y Joan Antón Sánchez.
Incluye entrevista a cada autor
y la firma de las diferentes obras presentadas.

Sábado 29 de junio de 2019
de 11:30 a 13:00h
Espai Betúlia
Carrer d'Enric Borràs, 43-47, 08912 Badalona, Barcelona
Entrada libre.

Os dejamos a continuación el estracto con el detalle del programa del "Jornada literaria":

Joan Anton Sánchez, de Diminuta Editorial, presenta Viaje al infierno, de Carlos Echevarría i
Auraleón, i Caos. Y otras histórias fantásticas, també d’Auraleón, editats per Isla de Nabumbu.
L’editorial reivindica així la figura de Rafael Aura Lleó, Auraleón, autor de còmics d’innegable qualitat oblidat pels aficionats. En les seves històries mostra futurs terribles assolats per la guerra i la
fam i personatges dels quals no podem dir que siguin herois, ni exemplars.

- Lluís Rueda, editor de l’editorial Hermenaute, presentarà Turistas del dharma, d’Albert Franquesa. Un llibre de viatges que posa en qüestió la mirada occidental. També Històries limítrofes, de Pol Alonso Pernas. Sis contes que exploren la zona difusa on els mites es tornen tangibles i la realitat pren connotacions esfereïdores.

- Rubén Pellejero, dibuixant de el Corto Maltés. Sota el sol de la mitjanit (Norma), Corto Maltés, Equatòria (Norma) i El largo y tortuoso camino (Astiberri), entre d’altres títols... ens explicarà els secrets entorn el procés creatiu de les històries de viatges en el còmic: la inspiració, la documentació, les tècniques...

- Jordi Ojeda presenta el seu llibre, Robots de cine. De María a Alita (Diábolo). Un assaig per conèixer la història dels robots en la ficció, des del seu origen en una obra de teatre fins a les últimes produccions cinematogràfiques i sèries de televisió.

- Diego López, programador del SITGES Festival Internacional de Cinema de Catalunya, presenta número 31 de El Buque Maldito, fanzine de referència al nostre país dedicat al cinema de gènere.

Podéis consultar el programa completo del festival aquí.




No hay comentarios:

Publicar un comentario